Tomatplantorna är tillbaka!

Att odla grönsaker är en sysselsättning som fler och fler håller på med, att ha en kruka med tomater på balkongen eller uteplatsen är otroligt populärt. Vilket inte alls är konstigt! Tomater är relativt enkla att ta hand om, och sen kan man skörda de härliga färgstarka grönsakerna hela sommaren. Så gott! Sen gör det ingenting om man får lite fler tomater än vad man orkar äta upp på en gång - då är det perfekt att konsevera, testa att göra tomatmarmelad med chili (eller varför inte vanilj?), eller gå över till grannen med en påse till grillkvällen.

Nu har vi återigen en mängd olika sorters tomatplantor till försäljning. Prova exempelvis härliga Indigo Apple, den mörka färgskiftningen kommer göra succé i sommarsalladen.

Välkomna in!

Klicka för att se bilderna i dess helhet.

Kommentera gärna: