Om oss


Historien om Hullaryds handelsträdgård började då Alice och Harry Carlström startade en verksamhet för uppdrivning och försäjning av grönsaker, fruktträd och fröer. Sonen Gösta Carlström övertog verksamheten 1972. Under hans regi utvecklades handelsträdgården till det vi känner den som idag - en mötesplats för människor i och utanför Hullaryd där man bland annat kan fynda vackra kvalitetsblommor till hemmet och beställa binderier.

I mars 2017 övertog Monica Bernström stafettpinnen efter tolv år som Göstas kollega och högra hand i verksamheten. Vid sin sida har hon sina två döttrar Ellen och Elise som jobbar i handelsträdgården. 

En nyhet som startar under 2017 är att det kommer arrangeras pysselkvällar och aktiviteter med olika teman efter årstid. Information om bl.a datum och anmälan får man genom att hålla utkik under fliken Evenemang och nyheter här ovanför, eller på vår Facebooksida.


 


 


"Vi vill att våra kunder ska känna sig väl mötta i alla livets skeden, närhelst man behöver oss i stort och smått. Vi lägger stor vikt vid att vara lyhörda,  service-inriktade och att ge ett gott personligt bemötande i våra uppdrag.